Faillissement Valkieser Capital Images B.V


Bedrijfsvoering wordt voortgezet, doorstart op korte termijn

AMSTERDAM, 20090319 -- Op 17 maart 2009 heeft de rechtbank Amsterdam Valkieser Capital Images B.V. failliet verklaard. Daarbij is mr. M.H. de Vries verbonden aan AKD Prinsen Van Wijmen N.V. te Amsterdam, aangesteld tot curator.

Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht van een verkoop van de onderneming op basis van going concern. In dat kader vinden gesprekken plaats met geĂŻnteresseerde partijen. Zowel nationale als internationale ondernemingen tonen grote belangstelling. De verwachting is dan ook dat een doorstart op korte termijn zal plaatsvinden.
Op dit moment wordt de dienstverlening ongewijzigd voortgezet. Dit betekent dat de lopende opdrachten op de gebruikelijke wijze worden voortgezet en dat Valkieser Capital Images nieuwe opdrachten met de bekende inzet en kwaliteit zal uitvoeren.
De curator en het management team van Valkieser Capital Images hebben er vertrouwen in dat de onderneming met een nieuwe sterke partner en investeerders een sterke en gezonde marktpartij zal zijn in de commercial- en film postproductie wereld.

Nadere berichtgeving zal plaatsvinden via persberichten.

AKD Prinsen Van Wijmen N.V.





Ingezonden persbericht