Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Een Amsterdamse avond vol verrassingen

Fata "el Moustache" Morgana presenteert Soirée Poirée

Op 19 maart 2009 organiseert de Amsterdamse band Fata "el Moustache" Morgana "Soirée Poirée" - de eerste editie van een driemaandelijkse avond waarop zij bands, muzikanten en andere artiesten uitnodigen om, naast henzelf, op te treden op een avontuurlijke, spannende en verassende avond. Deze eerste editie zal plaatsvinden in Pakhuis Wilhelmina in Amsterdam.

De muziek van Fata "el Moustache" Morgana kan het beste beschreven worden als 'voor elk wat wils.' Disco, hardrock, funk, europop, ze doen het allemaal - niet zelden binnen één en hetzelfde nummer. De band heeft een stevige live-reputatie en in hun bijna vijfjarige bestaan traden zij onder andere op op het Amsterdammer van het jaar gala, het Buitenband Festival en SubWoof in het rozentheater, naast shows in onder andere Frascati, de Balie, Paradiso en Winston.

Na de succesvolle release party van hun eerste, goed ontvangen, EP in thuishaven OT301 in Amsterdam is de tijd nu rijp voor een volgende stap: de Soirée Poirée, een avond van en met Fata "el Moustache" Morgana. Een onverwachte avond, zoals dat van Fata "el Moustache" Morgana valt te verwachten. Op Soirée Poirée nodigt de band elke drie maanden muzikanten, bands en artiesten uit om samen met hen een avond te vullen. Uiteraard zal de band zelf ook acte de présence geven.

Op de eerste editie van Soirée Poirée, 19 maart in pakhuis Wilhelmina, zullen naast Fata "el Moustache" Morgana in ieder geval ook Lola Kite, DJ's Klerezooi en DJ Weltschmerz und Lustige Lola hun opwachting maken. Daarnaast zal het programma verder worden gecompleteerd met één of meer artiesten en verassende randprogrammering. De Soirée Poirée: de avond die Amsterdam nodig had.

Donderdag 19 maart 2009:
Soirée Poirée van en met Fata "el Moustache" Morgana verder met o.a.: Lola Kite, DJ's Klerezooi en DJ Weltschmerz und Lustige Lola

Pakhuis Wilhelmina - Veemkade 576, 1019 BL, Amsterdam Open: 20:30, sluit: 01:00, Toegang: E3,-



Ingezonden persbericht