Gemeente Wassenaar

Uitnodiging:

Praat mee over de RijnlandRoute op donderdag 19 maart of dinsdag 24 maart!

Op donderdag 19 maart en dinsdag 26 maart organiseert de provincie Zuid-Holland twee bijeenkomsten over de RijnlandRoute. Tijdens deze bijeenkomst willen wij graag van bewoners uit de regio ideeën verzamelen over het ontwerp en de verdere inpassing van de verschillende varianten die nu worden onderzocht in de milieueffectrapportage. Hierbij gaat het om varianten van het N11-West tracé, het nulplustracé (het opwaarderen van een bestaande route) en het Spoortracé. Het doel is om input te verzamelen die bruikbaar is voor het verdere milieueffectonderzoek. Uiteindelijk moet dit onderzoek resulteren in de meest haalbare en maakbare ontwerpen van de verschillenden varianten.

U bent dus van harte welkom om tijdens één van deze avonden uw ideeën en suggesties over de varianten ten gehore te brengen. In beide bijeenkomsten komen alle varianten aan bod. U kunt kiezen uit de volgende twee data:

o Donderdag 19 maart 18.00 uur - 21.00 uur in Gouden Leeuw in Voorschoten

o Dinsdag 24 maart 18.00 uur- 21.00 uur in Holiday Inn Leiden

U kunt zich aanmelden via rijnlandroute@pzh.nl. Indien u vragen hebt kunt u contact opnemen met Liselotte Veen via 070-441 73 58 of kunt u kijken op onze website www.rijnlandroute.nl

Na aanmelding ontvangt u meer informatie over het exacte programma. Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl