TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 17-03-2009

Televisie
TOPPERS OP WEG NAAR MOSKOU
Donderdag 19 maart
22.25 uur - Nederland 1

TROS VOLGT DE TOPPERS OP WEG NAAR MOSKOU

Vanaf donderdag 19 maart start de TROS met de reallifesoap TOPPERS OP WEG NAAR MOSKOU. In acht afleveringen ziet de kijker hoe de Toppers René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon zich klaarstomen voor hun grote Russische avontuur.

Om Moskou te verpletteren met hun optreden is het van groot belang dat ze goed zijn voorbereid en uiteraard opvallen. We volgen het trio bij alle voorbereidingen zoals tijdens de vergaderingen, repetities, het instuderen van de act, het creatieve proces van de kleding en bij hun promotieactiviteiten in binnen- en buitenland.

In de eerste aflevering op donderdag 19 maart komt Jeroen van der Boom voor het eerst in actie als Topper tijdens de officiële fotoshoot voor de pers. Daarnaast gaan René en Jeroen op ziekenbezoek bij Gordon in het AMC. De drie Toppers maken uit honderden liedjes hun uiteindelijke keuze van zes nummers die ze tijdens het Nationaal Songfestival ten gehore brengen.

TOPPERS OP WEG NAAR MOSKOU geeft een kijkje in de wereld van René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon. Met het winnende nummer 'Shine' gaan ze de komende acht weken Europa veroveren. Onder het motto: Europe; Let your Light Shine!

Meer informatie op www.songfestival.nl