Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 12 maart 2009

Institubes Night met Surkin en Para One in WATT

WATT organiseert in samenwerking met Revolt een avond in het teken van het Franse label Institubes. Namens dit hippe label uit Parijs, dat opereert in dezelfde hoek als Ed Banger en Kitsuné, zijn Surkin (dj-set) en Para One (live) van de partij. De Nederlandse dj's Sickboy (Blacklabel Records) en L'Azizzi (Blockbeatz) maken het affiche compleet.

Surkin (Institubes)
De Franse dj/producer Surkin wordt gezien als een van de grootste talenten in de hippe Franse dance-scene. Hij maakt eigen platen en is een veel gevraagd remixer. Justice, Boys Noize, Goose, Foals, M.I.A. en Klaxons maakten al gebruik van zijn diensten. Surkin opereert onder de vlag van het Franse Institubes-label en hij staat voor een onvervalste mix van disco, elektro en house.

Para One (Institubes)
Surkin's labelgenoot Para One is een Franse electro producer, onder meer bekend van zijn remix van het nummer 'The Prime Time of Your Life' van Daft Punk. Para One deed voor het eerst van zich horen als een van de producers van de rapgroep TTC en vene later als het electro-duo Fuck-A-Loop samen met Tacteel. Ook mixte hij voor Ellen Allien maar zijn grootste succes tot nu toe is zijn remix van het nummer 'Greatful Days' van de Japanse popster Ayumi Hamasaki.

Sickboy (Blacklabel Records)
Sickboy heeft heel Europa en de VS al gerockt met harde electro en snufjes Fidget. Zijn Remix van Justice's 'Dance' (samen met Blake Miller) maakte is meer dan 10.000 keer gedwonload en dan zijn er nog remixen van o.a. Boysnoize, Does It Offend You Yeah en Oh Shit. Naast producer is hij ook organisator van Poptrash waarmee hij Amsterdam, Den Haag, Breda en Rotterdam los laat gaan.

L'Azizzi (Blockbeatz)
Op de jongste editie van Soulwaxmas liet L'Azizzi na het optreden van Soulwax zelf een zaal vonken en dat is niet voor veel artiesten weggelegd. L'Azizzi heeft al een aantal maal naast de hele grote jongens zijn mannetje gestaan. Met onder andere residenties bij Blockbeatz, Révolt en Studio80 heeft L'Azizzi een all round style voor alles en iedereen.

VR 20 MAART 2009 INSTITUBES NIGHT // PRESENTED BY REVOLT @ WATT (GROTE ZAAL)

West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam; Deuren open / Aanvang programma 23:00u. Tickets a E 12,50 (excl. vvk) zijn te koop via de website van WATT, 400 Primera winkels in Nederland, en Plato en Velvet Music Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.institubes.com

*** Einde persbericht ***

Noot voor de redactie /