Protestantse Kerk in Nederland


Protestantse Kerk op beurs Kerk en Gemeente 2009

vr 20 maart 2009 - za 21 maart 2009
Tijdens de beurs Kerk en Gemeente, die op 20 en 21 maart 2009 gehouden wordt, zal ook de Protestantse Kerk aanwezig zijn. Naast de Rijdende Kerk zal op een speciaal ingericht Kerkplein het werk van de kerk gepresenteerd worden.

Kerkenwerk
Er is informatie te vinden over opleidingen en cursussen, Kerk in Actie en JOP, de jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk. Medewerkers van het Protestants Landelijk Dienstencentrum zijn aanwezig om materialen toe te lichten en om vragen over de praktijk van het werk in de kerk te beantwoorden.

Protestantsekerk.NET
Het project Protestantsekerk.NET, waarbij gemeenten eenvoudig een website in de huisstijl van de Protestantse Kerk kunnen maken en beheren, wordt toegelicht en de verschillende uitgaven (boekjes, tijdschriften etc.) zijn in te zien en kunnen aangeschaft worden.

Meer informatie
De beurs Kerk en Gemeente wordt georganiseerd door De Wild & Van de Wetering Events op 20 en 21 maart 2009 in de Jaarbeurs te Utrecht. Wilt u meer informatie over de beurs, dan kunt u terecht op www.kerkengemeente2009.nl.

Voor meer informatie over de stand van de Protestantse Kerk kunt u contact opnemen met Janet van Dijk, j.van.dijk@pkn.nl, (030) 880 14 82.