Gemeente Beek


Make a Difference Day 2009

Op 20 en 21 maart 2009 maken tienduizenden Nederlanders samen het verschil. Heel Nederland toont zich dan van zijn beste kant en steekt vrijwillig de handen uit de mouwen. Individueel of in groepsverband: met de buren, met de klas of school, maar ook clubs, verenigingen, teams, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en bedrijven doen mee met Make a Difference Day (MADD).

MADD wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. MADD zet de spotlights twee dagen op vrijwillige inzet. Daarmee krijgt vrijwilligerswerk de aandacht die het verdient.

Hoe werkt MADD?

MADD vindt vooral lokaal plaats. Kan het buurthuis een likje verf gebruiken? Ligt het park al tijden vol met hondenpoep? Wil je een sportdag met de hele buurt houden? Moet er in een natuurgebied nodig gesnoeid worden? Of organiseer je liever een verwendag voor de bewoners van het zorgcentrum? Iedereen die in zijn omgeving iets wil aanpakken kan activiteiten aanmelden in de klussendatabase op www.makeadifferenceday.nl. Organisaties én individuen. Bezoekers van de site kunnen zien welke activiteiten er in hun regio plaatsvinden en zich bij de organisator van een klus aanmelden.

Wilt u ook meedoen?

Meld u dan aan door een email met uw naam, adres en telefoonnummer te sturen naar vrijwilligerswerk@piw.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk, telefoonnummer 046 - 428 80 60. Of stel uw vraag via vrijwilligerswerk@piw.nl.

Make a difference day 20 en 21 maart 2009