Gemeente Lansingerland

MADD 2009 verplaatst naar derde weekend in maart MADD

Het Madd comité Lansingerland doet dit jaar weer mee met het weekend van Make a Difference Day.

Maak het verschil door je als vrijwilliger op te geven bij één van de activiteiten, die georganiseerd worden voor de ouderen in Lansingerland.

Stichting Senioren Welzijn Lansingerland, Woonzorgcentrum De Oudelandse Hof, Woonzorgcentrum Huize St. Petrus, Woonzorgcentrum Hergerborch en

Bavo - Europoort hebben zich inmiddels al weer gebogen over het programma van MADD 2009. Ook andere organisaties buigen zich nog over een programma.

Dit MADD weekend zal plaatsvinden op vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart 2009.

Het programma wordt voortaan naar het derde weekend in maart verplaatst door de landelijke organisatie, omdat het aantal activiteiten mede georganiseerd en ondersteund wordt door het Oranjefonds. Teveel activiteiten in de maanden september, oktober en november achter elkaar komt het vrijwilligerswerk niet ten goede, was het argument van de landelijke organisatie. Ook het Koninklijke huis en de landelijke politiek doen dit weekend weer mee!

Voor het plaatselijke comité Lansingerland is het de uitdaging om na het succesvolle weekend in 2008 weer een aantrekkelijk programma aan te bieden. Enkele bedrijven hebben na de vorige positieve ervaring toegezegd om weer hun steentje bij te dragen. We hopen ook dit weekend op uw steun als vrijwilliger te kunnen rekenen, door zich vrijwillig in te zetten voor onze ouderen. Het financieel sponsoren van de activiteiten behoort tevens tot de mogelijkheden!

Make a difference day

U kunt zich aanmelden bij madd-lansingerland@hotmail.com

Of telefonisch bij Mariska van der Knaap (010) 511 91 11 (Huize St. Petrus).

Meer informatie over MADD kunt u vinden op de landelijke site www.makeadifferenceday.nl