Gemeente 's-Hertogenbosch

03-02-2009
Make A Difference Day voor het eerst in het voorjaar! Met zijn allen vrijwilligerswerk doen in de voorjaarszon! Na vier jaar MADD in het najaar, wordt MADD voor het eerst uitgevoerd in het voorjaar. MADD is een landelijke campagne waarbij het vrijwilligerswerk gedurende 2 dagen in de "spotlights" staat. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart vindt in 's-Hertogenbosch en Vught de Make A Difference Day (MADD) plaats.

In de afgelopen jaren hebben bewoners, diverse bedrijven en de gemeente 's-Hertogenbosch tijdens de MADD-dagen flink de handen uit de mouwen gestoken om bij organisaties te gaan helpen. Zo hebben vrijwilligers in 2008 geholpen met klussen bij Jeugdnatuurwacht en heeft wethouder Eugster zich ingezet voor het dierentehuis.

Rondom de Make A Difference Day is landelijk een speciale website geopend : www.madd2009.nl. Op de website van Galant staat een overzicht van de activiteiten die in 's-Hertogenbosch gaan plaatsvinden. Voor meer informatie of ondersteuning kunt u mailen naar madd@galant.nl.