134 aanmeldingen voor Maatschappelijke Stage Awards

12/02/2009 17:46

MOVISIE

MaS Sensation is he t Award evenement voor iedereen doe goed bezig is met maatschappelijke stage: Scholieren, Scholen, Stagemakelaars en Stagebieders. In totaal zijn maar liefst 36 (groepen) scholieren, 35 scholen, 23 stagemakelaars en 40 stagebieders aangemeld voor een Award. Uit alle aanmeldingen worden per categorie vijf genomineerden geselecteerd. Een speciale jury onder leiding van Marja van Bijsterveldt (staatssecretaris van het ministerie van OCW) bepaalt uiteindelijk wie de Award wint. De Awards worden uitgereikt tijdens MaS Sensation De Party op 27 maart 2009 in Outland Rotterdam.

De Klus

MaS Sensation ook het evenement waarbij geprobeerd wordt om op 20 en 21 maart (tijdens Make a Difference Day) met zoveel mogelijk scholieren tegelijk maatschappelijke stage te lopen. Maatschappelijke stages die op 20 en/of 21 maart gelopen worden, kunnen aangemeld worden op de website. Wie een klus aanmeldt, krijgt een eigen pagina op de website. Via die pagina kunnen mensen stemmen. De meest populaire klus wint een Maatschappelijke Stage Award voor De Klus. Aan die Award zijn diverse maatschappelijke prijzen gekoppeld: Backstage op Pinkpop (het Rode Kruis), VIP behandeling tijdens Wantijpop (Popunie), Op avontuur op de Sirius (Greenpeace), vrijkaartjes voor The Amsterdam Dungeon, Explore Nature met de Groene Coalitie.

MaS Sensation De Party

Alle Awards worden uitgereikt tijdens een groot feest: MaS Sensation De Party. Het feest is voor de genomineerden en winnaars, maar ook voor deelnemers aan De Klus. MaS Sensation De party vindt plaats op 27 maart 2009 in Outland Rotterdam. Er zijn onder andere optredens van TMF-vj Valerio (nu BNN), Willie Wartaal en The Opposites.

MaS Sensation wordt georganiseerd door MOVISIE, CPS, Ouders & Co en de Nationale Jeugdraad. Het ministerie van OCW financiert MaS Sensation 2009. Meer informatie op www.mas-sensation.nl.





http://www.mas-sensation.nl