Gemeente Grave

Grootste vrijwilligersactie van Nederland

Doet u mee?

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart vindt in Nederland de Make a difference Day plaats, de grootste vrijwilligersactie van het land. Duizenden mensen steken de handen uit de mouwen en klaren honderden klussen bij sociale organisaties. Ook u kunt meedoen. Het Vrijwilligers Steunpunt Grave coördineert de activiteiten.

Â

De bedoeling van Make a Difference Day is om mensen enthousiast te krijgen om vrijwilligerswerk te doen. Op deze dagen kunnen organisaties, verenigingen, scholen en dergelijke klussen aanmelden die hoognodig gedaan moeten worden maar waar niemand aan toe komt. Aan particulieren wordt gevraagd om enkele uren van hun vrije tijd beschikbaar te stellen.

Â

Meedoen en aanmelden

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Grave, gevestigd in de Openbare bibliotheek Biblioplus aan de Trompetterstraat in Grave, coördineert deze vrijwilligersactie. Het Steunpunt roept bij dezen verenigingen en organisaties op klussen aan hen door te geven. Ook particulieren die een handje willen helpen kunnen zich bij het Steunpunt melden, dat vervolgens vraag en aanbod bij elkaar brengt. Het Steunpunt zal daarnaast ook zelf organisaties benaderen om mee te doen.

U kunt het Steunpunt mailen op vsgrave@live.nl of bellen (0486) 423112 (maandag, woensdag en vrijdag van 14.00-16.00 uur)bereiken

Â

Â

Â