Gemeente Enkhuizen

Op 20 en 21 maart steekt iedereen de handen uit de mouwen: Make a Difference Day 2009!

MADD is een jaarlijks terugkerend evenement. Heel Nederland gaat 'vrijwillig' aan de slag. Bedrijven, scholen, de politiek en particulieren maken op deze dag nuttig bij non-profitorganisaties, die afhankelijk zijn van subsidies en vrijwilligers. Vaak blijven klussen en activiteiten liggen door gebrek aan tijd en menskracht. Het is ook een dag om eens iets extra's te doen voor uw eigen organisatie. Dit kan het buurthuis in uw wijk zijn, het filmhuis, cultureel centrum of verpleeg/verzorgingshuis. Maar ook scholen, de speeltuin, kinderboerderij, de sportclub, museum of kerk. Overal kan men extra handen gebruiken!

Organisatie en aanmelden
In West-Friesland wordt in 2009 MADD weer georganiseerd door de gezamenlijke Rabobanken en de Vrijwilligerscentrale Westfriesland. De activiteiten vinden plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart. Als u een klus te doen heeft, kunt u deze aanmelden voor Make a Difference Day 2009. De locatie van de uit te voeren klus, moet in West-Friesland zijn. Wilt u zich aanmelden, klik dan op de link klus aanmelden.

Informatie:
Voor meer informatie of vragen over MADD kunt u contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale Westfriesland en vragen naar Loes de Jong, telefoonnummer (0229) 216 499, mail: L de Jong. Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl