Gemeente Son en Breugel


Vrijwillig aan de slag? Graag, doe mee!

Make A Difference Day op 20 en 21 maart en Landelijke Opschoondag op 21 maart a.s.

---

Make A Diference Day
Make A Difference Day (MADD) is een jaarlijks terugkerend groot landelijk evenement. Tijdens de MADD-dagen doen tienduizenden Nederlanders vrijwilligerswerk. MADD zet de schijnwerpers twee dagen lang op vrijwillige inzet. Daarmee levert zij een be-langrijke bijdrage aan het imago van vrijwilligerswerk, wat kan leiden tot een toename van het aantal vrijwilligers.

Ook in Son en Breugel gaan we dit jaar weer aandacht besteden aan de MADD-dagen.
Iedereen in Son en Breugel kan op vrijdag 20 en/of zaterdag 21 maart a.s. één of meerdere dagdelen vrijwillig meedraaien op bijvoorbeeld de Emiliusschool, de peuterspeelzaal of bij een sportvereniging of zorginstelling. Er zijn ook speciale projecten waarvoor inwoners zich kunnen aanmelden, zoals:
o Binnentuin inrichten bij De Vloed
o Wilgen knotten bij het IVN
o Buurt schoonmaakactie

Landelijke opschoondag
Tijdens de Landelijke opschoondag op zaterdag 21 maart a.s. zullen ook in Son en Breugel weer diverse vrijwilligers actief zijn in de wijken met het schoonmaken van hun omgeving. De gemeente hoopt dat een steeds groter aantal inwoners van het dorp zich inzet om de eigen leefomgeving schoon te maken en te houden.

Aanmelden
Vrijwilligers kunnen zich voor de MADD-dagen en de Opschoondag aanmelden bij de coördinator van het Steunpunt Vrijwilligers: i.borgers@wel-zijn.org