Gemeente Geertruidenberg


Make a Difference Day 2009!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart vindt Make a Difference Day (MADD) plaats. MADD is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Waarschijnlijk komen duizenden mensen in actie en maken kennis met vrijwilligerswerk.

Denk aan het opknappen van uw gebouw, speeltoestellen of tuin, een dagje uit met bewoners, het extra uitmesten van dierenverblijven in een asiel, voorlezen of vele andere activiteiten. Door een klus aan te bieden, zorgt u ervoor dat mensen actief mee kunnen doen aan MADD. MADD levert een organisatie veel publiciteit, nieuwe netwerken en vaak ook nieuwe vrijwilligers. Daarnaast is het erg leuk om als vrijwillliger mee te doen aan MADD

Meedoen

MADD wordt georganiseerd door het Oranje Fond, MOVISIE en Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV).

Wilt u dit ook bij uw organisatie? Dat kan! Maak gebruik van deze kans en meld een klus aan die mensen mét en vóór u kunnen uitvoeren. Als u uw sociale organisatie wilt aanmelden of als u in de database wilt zoeken naar een aansprekende klus bij u in de buurt, kunt u zich aanmelden via www.madd.nl.