Gemeente Waterland

11 maart 2009

U doet toch ook mee aan de Make A Difference Day?

Vrijdag 20 maart steken wethouder Brom en wethouder Bouwman samen met enkele raadsleden en ambtenaren opnieuw vrijwillig de handen uit de mouwen. Zij doen dat tijdens de Make A Difference Day (MADD), de internationale vrijwilligersdag waaraan de gemeente Waterland alweer voor de tweede keer meedoet. Tijdens de MADD tonen duizenden Nederlanders hun maatschappelijke betrokkenheid door vrijwillig de handen uit de mouwen te steken bij allerlei vrijwilligersactiviteiten in het hele land. Iedereen kan meedoen! Individuen, scholen, bedrijven, gemeenten en vrijwilligersorganisaties. Graag roept de gemeente u op om vrijdag 20 (of eventueel zaterdag 21) maart vrijwilligerswerk te doen. Er is een aantal initiatieven in de gemeente Waterland waarvoor u zich kunt aanmelden:

Zomerklaar maken speelveld in Watergang

Het vrijwilligerswerk voor het speelveld in Watergang bestaat uit kleine onderhoudsklussen, het schoonmaken van de speeltoestellen, het plaatsen van volleybalpalen, opruimen van takken, schoffelen van het valzand, onderhoud van de perken, paden en sloten. Er zijn ongeveer 15 vrijwilligers nodig.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de heer Van de Velde, e-mail: delaatstemol@remove-this.chello.nl of telefoonnummer 020-6767045.

Het speelklaar maken van de speeltuin in Monnickendam

Het vrijwilligerswerk in Monnickendam bestaat uit allerlei onderhouds- en schoonmaakklussen die gedaan moeten worden om de speeltuin weer klaar te stomen voor het nieuwe speelseizoen dat op 1 april van start gaat. Er zijn ongeveer 10 vrijwilligers nodig.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met mevrouw Hamburger, e-mail: info@remove-this.speeltuinmonnickendam.nl of telefoonnummer 06-29505090.

Klussen in en om het huis in de gemeente Waterland

Het vrijwilligerswerk voor Wonen Plus bestaat uit kleine klusjes in huis, klussen in de tuin en het helpen bij boodschappen. Er zijn ongeveer 5 vrijwilligers nodig.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met mevrouw Leloux, e-mail: info@remove-this.wonenpluswaterland.nl of telefoonnummer 0299-650480.

Kluswerkzaamheden dorpshuis Ilpendam

Het vrijwilligerswerk bij het dorpshuis van Ilpendam bestaat uit diverse kleine onderhoudswerkzaamheden. Er zijn ongeveer 5 vrijwilligers nodig.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de heer Roeleveld, e-mail: dorpshuisilpendam@remove-this.planet.nl of telefoonnummer 020-4361972.

De Make A Difference Day is een uitgesproken kans om eens vrijblijvend kennis te maken met vrijwilligerswerk. U doet toch ook mee?
---