Saxion Hogescholen
BR>

di 17 maart 2009

Saxion Open in Deventer

Op vrijdag 20 maart vindt Saxion Open plaats in Deventer van 13.00 tot 17.00 uur. B ezoekers kunnen terecht voor alle opleidingen van Saxion. Medewerkers en studenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken overalle Saxion opleidingen, aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studiekeuze, studieoriëntatie, kamers huren in Enschede, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Van verschillende opleidingen zijn er voorlichtingen, proeflessen en demonstraties en er bestaat de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met studenten en mensen uit het werkveld. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld bij de opleiding Milieukunde naar de voorlichting ` Meet the Boss' gaan. Groepscoördinator ing. Martijn van Houten van Witteveen en Bos, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van o.a. infrastructuur, ruimte en milieu, vertelt alles over de carrièremogelijkheden in Milieukunde.

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden. Kijk voor meer informatie over de open dag op saxion.nl.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie: