Gemeente Overbetuwe


Collegeleden en directie Overbetuwe actief als vrijwilliger
---

Op 20 maart zijn leden van het College en de directie van de gemeente Overbetuwe als vrijwilliger actief bij verschillende organisaties in Overbetuwe. Zij willen hiermee op hun eigen manier aandacht geven aan het vrijwilligerswerk in Overbetuwe en aan het Vrijwilligers Steunpunt Lingewaard & Overbetuwe.

Vrijwilligers Informatie Punt

Bij het Vrijwilligers Informatie Punt in de bibliotheek in Elst is voor de Collegeleden en de directie een vrijwilligerstaak uitgekozen. Burgemeester Tuijnman begeleidt 20 maart de Bingo voor de bewoners van de Hoge Hof in Herveld. Wethouder Mooij verzorgt de dieren in de Kinderboederij Overbetuwe en wethouder Witjes verkoopt producten in de Wereldwinkel.
Kijkt u op 20 maart ook niet raar op als gemeentesecretaris Hoex uw chauffeur is op de Buurtbus 237, u plaatsvervangend gemeentesecretaris Salet tegenkomt achter de balie bij kringloopwinkel 2Switch of taalles krijgt van wethouder Van Rooijen bij Stichting Vluchtelingenwerk.

Het Vrijwilligers Steunpunt Lingewaard & Overbetuwe coördineert de dag. De datum is bewust gekozen: op 20 en 21 maart staat vrijwilligerswerk centraal tijdens Make a Difference Day. Duizenden Nederlanders steken dan de handen uit de mouwen bij talloze vrijwilligersactiviteiten in heel Nederland.