RTL Group

Geen ster is veilig voor de TV Kantine

Zolang er televisie is, is de tv kantine er. Op deze locatie komen alle sterren bij elkaar, van Jeroen Pauw tot Mary Borsato, van Marc-Marie Huijbrechts tot Frits Sissing, van Joop Braakhekke tot Ali B en van Kim Holland tot Sonja Bakker. De kijker van het nieuwe RTL 4-programma De TV Kantine maakt het lief en leed van de sterren mee. Of zoals Glennis Grace in de titelsong zingt: Kijk naar de sterren, hoe ze stralen op tv, maar in de kantine daar beleef je t met ze me: hoe ze lachen, hoe ze huilen. Zijn ze even van de buis, de tv kantine, daar voelt elke ster zich thuis. Elke week biedt De TV Kantine een afgeronde verhaallijn, waarin verschillende GNers (Gepersifleerde Nederlanders) aan alle in totaal 71 gestalte gegeven door Carlo Boszhard & Irene Moors een rol spelen.

Eind jaren negentig begonnen Carlo & Irene met typetjes in Pittige Tijden, onderdeel van het populaire kinderprogramma Telekids. In Life & Cooking pakten ze het persifleren weer op met Hou Van Holland, een serie waarin zij Willem-Alexander en Máxima gestalte gaven. Daarna volgden nog onder meer De Veerbootjes, Showtime, Marianne & Mari en als hoogtepunt De Wereld Slaat Door in het afgelopen seizoen.

De TV Kantine wordt uitgezonden tussen de liveshow en de result-uitzending van X FACTOR. Acht weken lang gaan Carlo & Irene los met grime en pruiken, vanaf vrijdag 20 maart is geen bekende Nederlander meer veilig!

Uitzending RTL 4, wekelijks vanaf vrijdag 20 maart, tussen 22.00 en 22.30 uur.

rtl.nl/tvkantine

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.