Provincie Overijssel

Tender ICT-dienstverlening vanaf 20 maart 2009 open

Op 20 maart 2009 start een tender voor subsidies voor het programma ICT-Diensteninnovatie Overijssel 2008-2011. De sluitingsdatum is 8 mei
2009. Voor de programmaperiode 2008-2011 is voor een aanscherping van de focus en massa gekozen om de investeringen in de maatschappelijke en zakelijke dienstverlening uit het proefniveau te halen en om te zetten in een robuuste ontwikkeling, waarvan zowel maatschappij als bedrijfsleven profiteren.

Om dit te bereiken richten de bestuurlijke partners (provincie Overijssel en de vijf grote steden) het programma nog verder op ict-diensteninnovatie in een beperkt aantal toepassingsdomeinen. De focus ligt op dienstenontwikkeling in sectoren, waarin de overheid een spelbepalende rol heeft:

* onderwijs

* kennis delen

* creatief

* dienstverlening

* zorg, wonen en welzijn

Tender
De regeling is opgezet als een `tendersysteem'. Dat houdt in dat alle aanvragen vóór een bepaald tijdstip moeten worden ingediend en gelijktijdig worden beoordeeld of ze voldoen aan de criteria van de regeling. De hoogst gerangschikte aanvragen worden vervolgens toegewezen voorzover het subsidieplafond voor 2009 dat toelaat. Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen deze tenderregeling kunt op deze pagina terecht.