Gemeente Stein


Wethouders helpen tijdens Make a difference day

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart aanstaande vindt de Make a difference day (MADD) plaats. Op deze landelijke actiedag zetten mensen zich extra voor een ander in. Ook in de gemeente Stein is dit het geval. Wethouders José Ie, Luc Feij en Wim Janssen steken de handen uit de mouwen bij sociale organisaties of voor individuen in de hoop dat velen het goede voorbeeld zullen volgen.

Initiatieven
In de gemeente Stein zijn diverse initiatieven opgestart en de wethouders hebben gezamenlijk besloten om eraan deel te nemen. Zo gaat wethouder Luc Feij aanstaande vrijdag vanaf 14.00 uur pannenkoeken bakken voor bewoners van de Urmonderhof en zal hij s avonds meedoen aan een voetbaltoernooi.

Wethouder Wim Janssen gaat zich op vrijdagochtend inzetten op de verpleeghuisafdeling van de Aelserhof, waarna hij naar het Jongeren Centrum Stein gaat. Vrijdagmiddag zal hij samen met bewoners van de Aelserhof gaan kienen.

Wethouder José Ie gaat vrijdagmorgen in de nieuwe verpleeghuisafdeling van de Aelserhof een handje meehelpen. Zaterdagmiddag zal ze van 12.00 uur tot 14.00 uur in de Wereldwinkel werkzaam zijn. âVrijwillige inzet wordt steeds belangrijker in onze samenleving, dus is het goed dat dit structureel onder de aandacht wordt gebracht. Veel handen maken licht werk en ik hoop dat iedereen zijn steentje bijdraagt!â, aldus wethouder Ie.

Lokaal
Make a difference day vindt voornamelijk lokaal plaats. Landelijk maken tienduizenden vrijwilligers tezamen het verschil door het handje te helpen.