Gemeente Twenterand


Make a Difference Day gemeente Twenterand
Wethouder Binnenmars heeft zich al opgegeven

Wethouders Binnenmars heeft zich ook aangemeld voor een vrijwilligersklus. Op vrijdag 20 maart gaat hij de heer Fokke computerles geven. De heer Fokke is 68 jaar en woont in de Wilhelminastraat 4 te Vriezenveen. MADD (Make A Difference Day) wordt georganiseerd door het Oranje Fonds, MOVISIE en Vereniging NOV.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart beleeft Nederland de vijfde editie van Make a Difference Day, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Naar verwachting honderdduizend mensen steken de handen uit de mouwen en klaren honderden klussen bij sociale organisaties. MADD levert een belangrijke bijdrage aan het imago van vrijwilligerswerk; bevordert maatschappelijke inzet en leidt ieder jaar tot een toename van het aantal mensen dat structureel vrijwilligerswerk gaat doen. MADD is een uitgesproken kans om kennis te maken met het vrijwilligerswerk. Op de speciale website www.madd2009.nl is te zien voor welke klussen organisaties vrijwilligers zoeken. Men kan zich eenvoudig aanmelden voor het klaren van een klus. Het gaat om klussen zoals; winkelen met rolstoelgebruikers, een verwendag verzorgen voor bewoners van een verzorgingshuis, tuintjes voor ouderen voorjaarsklaar maken, verstrekken van voedselpakketten, activiteitenruimte opknappen

Belangstellenden die een klus willen klaren binnen een zorginstelling, kunnen zich ook melden bij het aanmeldingspunt ZorgAccent&Thuiszorg Noord West Twente, telefoonnummer 0900 - 0678; vraagt u dan naar Janetta Sinnema. Zij zorgt ervoor dat er een goede match tot stand komt. Wethouder Binnenmars heeft zich al opgegeven voor een klus.