FloraHolland


FloraHolland Connect en Klok Aalsmeer nu ook in Floranet

FLORAHOLLAND (20 maart 2009) - Floranet is dé plek waar aanvoerders en kopers moeten zijn voor een totaaloverzicht van eigen transactie-informatie. Ook voor de week- en periodestatistieken van FloraHolland Connect en klok Aalsmeer, die hier vanaf vrijdag 27 maart a.s. aan toegevoegd worden. Kortom, een schat aan informatie die kan bijdragen aan het nemen van commerciële beslissingen.

Met Floranet krijgen zowel kopers als aanvoerders van FloraHolland inzicht in de prijsvorming en de aangeboden hoeveelheden van specifieke cultivars in de afgelopen jaren. Hierdoor zijn aanbiedingen beter af te stemmen op de wensen van de klant of zorgen actuele prijzen voor een inkoopverbetering. Om toegang te krijgen tot deze informatie logt men in via MyFloraHolland.com, het besloten deel van de website van FloraHolland.

Gebruikers van Floranet kunnen hun transactie-informatie ook ontvangen via een mobiele telefoon. De weergave van deze gegevens is, ten opzichte van de website, eenvoudiger van opzet. Er worden bijvoorbeeld minder afbeeldingen gebruikt. Hierdoor is de informatie snel op te vragen en blijven de internetkosten beperkt. Deze dienst is met name geschikt voor mensen met een PDA- of Smartphone. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Floranet of wilt u uw daginformatie via uw mobiele telefoon ontvangen? Kijk op onze website www.floraholland.nl of neem contact op via T 071 409 40 20 of floranet@floraholland.nl.