Gemeente Kaag en Braassem

Bewonersavond Landschapsontwikkelingsplan
klaprozen.jpg

De gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Rijnwoude zijn vorig jaar gestart met het opstellen van een gezamenlijk landschapsontwikkelingsplan. In het landschapsontwikkelingsplan wordt aandacht besteed aan natuur en landschap, water, en aan cultuurhistorie en recreatie. Veel waarde wordt gehecht aan de uitvoering van projecten waarmee we de Rijn- en Veenstreek nog mooier kunnen maken.

Onlangs is de ontwikkelingsvisie afgerond. Op de informatieavond wordt de visie gepresenteerd aan de hand van kaartbeelden. Ook komt het voorlopige uitvoeringsplan aan de orde. Ambtenaren en bestuurders horen graag de mening van bewoners, ondernemers en organisaties uit de streek over de voorgestelde projecten. Sommige projecten beslaan een groot gebied, maar er zijn ook projecten voor een enkele plek.Â

Â

Waar en wanneer?

De informatieavond wordt gehouden op donderdag 2 april, van 20.00 tot 21.30 uur in het fonkelnieuwe Bezoekerscentrum de Veenweiden, Burgemeester Bruins Slotsingel 15 in Alphen aan den Rijn (Zegersloot; bij de kinderboerderij). Aanmelding vooraf stellen we zeer op prijs. Dit kunt u doen bij het secretariaat van het Rijnstreekberaad via info@rijnstreekberaad.nl of (0172) 476 961. Daar is ook meer informatie te krijgen. Wij hopen op veel belangstelling uit alle gemeenten. Dus graag tot 2 april.

Â

Het Rijnstreekberaad is het samenwerkingsverband van de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Rijnwoude.