Politie Gelderland-Zuid

Veel verzet bij aanhouding

Nijmegen, 20-03-2009 o Een 19-jarige inwoner van Beuningen, die donderdagmiddag is aangehouden op de 23e straat Meijhorst, pleegde zoveel verzet dat meerdere agenten in actie moesten komen.

Een agent die op de fiets surveilleerde op de 23e straat Meijhorst zag daar een man op een bromfiets rijden die geen helm droeg. Toen de man daar stopt sprak de agent hem aan om hem te bekeuren. De man bleek echter geen legitimatiebewijs bij zich te hebben. Omdat er twijfel was omtrent zijn identiteit hield de agent hem aan. Daarop ging de man er vandoor en kon in eerste instantie nog tegengehouden worden maar zag toch kans om te vluchten. Even later werd hij aangetroffen onder het bruggetje bij de 24e straat Meijhorst. Ook hier probeerde de man zich aan zijn aanhouding te verzetten. Er moesten meerder politiemensen bij komen om de man onder controle te krijgen.
Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Uiteindelijk is zijn identiteit vastgesteld. Het bleek een 19-jarige inwoner van Beuningen te zijn.

Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.
(03)

Laatst gewijzigd 20-03-2009 13:07 | © Regio Gelderland-Zuid |