Gemeente Echt-Susteren


Werkzaamheden kruispunt Waldfeuchterbaan-Prinsenbaan-Echterboschbaan

In samenwerking met de Provincie Limburg gaat de gemeente op korte termijn de verkeersveiligheid verbeteren op het kruispunt Waldfeuchterbaan - Prinsenbaan -Echterboschbaan. De werkzaamheden zijn begin maart gestart en zullen twintig werkdagen in beslag nemen. Uiteraard kunnen de werkzaamheden mogelijk iets korter of langer duren.

Om de verkeersveiligheid te vergroten is besloten om het snelheidsregime op de provinciale weg N274, Brunssum - Posterholt, ter hoogte van Echterbosch en op het kruispunt met de Waldfeuchterbaan, terug te brengen van 80 km/uur naar 50 km/uur.

Â

Om die snelheidsdaling te creëren, komen er op de Echterboschbaan en de Prinsenbaan twee komrportalen aangelegd. Tijdens de wegwerkzaamheden wordt het verkeer met o.a. verkeerslichten op de N 274 geregeld. Alleen tijdens het aanbrengen van de asfalttoplaag zal het verkeer via borden worden omgeleid. Martens Aannemingsbedrijf bv uit Elsloo voert de werkzaamheden uit.

Martens Aannemingsbedrijf, Plangroep Heggen, Provincie Limburg en de gemeente zullen alles in het werk stellen om eventuele overlast door de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Â

Voor verdere inlichtingen over de uitvoeringen kunt u contact opnemen met de heer P. Moonen

telefoon: 06-22993524 van Plangroep Heggen. Namens de gemeente zal de heer H. Steskens, telefoon 0475-478478, het werk begeleiden.

Â