Gemeente Echt-Susteren


Enquête sport en bewegen

Op donderdag 12 maart hebben 1100 willekeurige personen uit de gemeente Echt-Susteren een enquête en begeleidend schrijven ontvangen over sport en bewegen.

Aan alle personen, die deze enquête ontvangen hebben, is gevraagd om de wensen en behoeften op het gebied van sport en bewegen kenbaar te maken. Het gaat hierbij om personen van alle leeftijden, omdat sport en bewegen voor alle leeftijden belangrijk is. De verkregen informatie uit de verstuurde enquêtes gaat de gemeente gebruiken voor het opzetten van een sport- en beweegprogramma. Dit gebeurt in samenwerking met het Huis voor de Sport.

Â

Waarom?

De gemeente vindt sport en bewegen belangrijk voor haar inwoners. Niet alleen omdat sport en bewegen ontspannend is en de gezondheid bevordert, maar ook omdat sport steeds vaker een positieve bijdrage levert aan maatschappelijke themaâs. Hierbij kunt u denken aan het invullen van een zinvolle vrijetijdsbesteding van de jeugd en jongeren, het verhogen van de zelfredzaamheid van ouderen en het versterken van de leefbaarheid in de verschillende dorpskernen van onze gemeente.

Door uw wensen en behoeften in de enquête kenbaar te maken, kan de gemeente hier beter op inspelen.

Â

Enquête

Via deze weg willen we iedereen, die deze enquête ontvangen heeft vriendelijk verzoeken om de enquête in te vullen en met de bijgevoegde retourenveloppe uiterlijk 2 april 2009 terug te sturen.

Meer informatie

Via onze website, www.echt-susteren.nl en andere publicaties zullen we u nader informeren over de uitkomsten van de enquête en de te ondernemen acties.

Â

Â

Â

Â