Politie Gelderland-Zuid

Aanhoudingen na ernstige mishandeling

Nijmegen, 20-03-2009 o De recherche van district Stad Nijmegen heeft de afgelopen week drie verdachten aangehouden in verband met een ernstige mishandeling die in de nacht van 28 februari op 1 maart plaats vond bij een horecagelegenheid aan de Groenewoudseweg.

In die nacht werd een 23-jarige inwoner van Den Bosch zodanig mishandeld dat hij per ambulance moest worden overgebracht naar het UMC St. Radboud. Daar werd bij hem hoofd- en nekletsel geconstateerd. Uit het onderzoek kwamen de namen van drie verdachten naar voren. In verband met deze mishandeling werden op dinsdag 17 maart twee verdachten aangehouden. Dit waren Nijmegenaren van 32 en 33 jaar oud. Afgelopen donderdag is nog een 29-jarige Groesbeker aangehouden.

De verdachten zijn gehoord en er is tegen hen proces-verbaal opgemaakt. De 33-jarige Nijmegenaar en de man uit Groesbeek zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De 32-jarige Nijmegenaar is vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris in Arnhem. Die heeft hem na de voorgeleiding eveneens in vrijheid gesteld.
(03)

Laatst gewijzigd 20-03-2009 15:44 | © Regio Gelderland-Zuid |