Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
MAART 2009

Bluetiek-In mega hype

Universal Sound Projects & Baja Beach Club
winnen kortgeding

Vrijdag 23 januari organiseerde in Universal Sound Projects samenwerking met Baja Beach Club voor het eerst een reünie van de populaire club 'Bluetiek-In'. En met succes! Het was zelfs zo'n succes dat direct na het feest een beledigde DJ, die niet bij het draaiprogramma werd opgesteld, de naam 'Bluetiek-In' claimde bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Toen Universal Sound Projects en Baja Beach Club naar buiten kwamen met de tweede editie van het feest, dat aanstaande vrijdag plaats zal vinden, heeft de man in kwestie hen voor de rechter gedaagd. Hij eiste onder andere dat meteen alle uitingen met deze naam teruggetrokken zouden worden. De rechter oordeelde dat de aanklager niet in zijn recht stond en Baja Beach Club en Universal Sound Projects kunnen nu gelukkig verder met het succesconcept 'Bluetiek-In 2000'.

'Wij zijn superblij met deze uitspraak natuurlijk! Aanstaande vrijdag gaan we er tijdens de tweede editie van Bluetiek-In 2000 absoluut een glas champagne op drinken' aldus Jo van Galen, de aangeklaagde eigenaar van Baja Beach Club.

Vrijdag 20 maart is er dus opnieuw een reünie van Bluetiek-In op haar originele locatie, namelijk waar nu Baja Beach Club gevestigd is. Iedereen kan weer genieten van de beste 80's en 90's hits verzorgd door top DJ's als Paul Elstak, Ron Funkytown, Ferry Salee, Frank G en Orlando. Er is ook een spectaculaire lasershow, bediening op rolschaatsen en nog veel meer. Kaarten zijn te koop op www.baja.nl, www.easyticket.nl en bij de VVV Rotterdam Store.

Locatie: Datum en tijd:
Baja Beach Club Vrijdag 20 maart
Karel Doormanstraat 10-12 22.30 - 05.00 uur
3012 GJ Rotterdam Entree:
www.baja.nl vvk E16,- inlcusief fee, deur E17,50

Noot voor redacties:

Uitnodiging (