Politie Hollands Midden Leiderdorp Vrouw fietst tegen autoportier

Een 76 jarige fietsster uit Leiderdorp heeft vrijdag 20 maart even voor 12.30 uur armletsel opgelopen nadat ze tegen een autoportier was gereden. De vrouw fietste over de Van Diepeningenlaan en passeerde een geparkeerde auto. Op dat moment opende de 39 jarige bestuurder uit Hazerswoude-Dorp de deur. De vrouw werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Alphen aan den Rijn Fietsster aangereden

Een 53 jarige fietsster uit Alphen aan den Rijn is vrijdag 20 maart om 11.00 uur aangereden. De vrouw reed op het fietspad van de Noorderkeerkring en sloeg linksaf bij de oversteekplaats ter hoogte van de Provinciepassage. Op de fietsersoversteekplaats werd ze aangereden door een 63 jarige automobilist uit haar woonplaats. De vrouw werd met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Gouda Verdachten van skimmen aangehouden

De politie heeft vrijdagmorgen 20 maart drie mannen van 22, 24 en 25 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van skimmen. De politie kreeg rond 09.45 uur de melding dat drie mannen zich verdacht ophielden bij de kaartjesautomaat op het station Willensplein. Twee van hen zouden op de uitkijk staan terwijl de derde aan de automaat rommelde. Onderweg naar het station kregen de agenten te horen de onderhoudsmonteur van de spoorwegen skimapparatuur had aangetroffen op de automaat. De drie verdachten waren inmiddels weggelopen richting winkelcentrum Goverwelle. De drie werden aangehouden op de Poldermolendreef. Bij de mannen werden schroevendraaiers, tape en plakband aangetroffen. De politie doet verder onderzoek. De technische recherche onderzoekt de skimapparatuur.

--- einde berichten ---