Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TUINIDEE GOES COMBINEERT TUINEN, WONEN EN LIFESTYLE OP 20, 21 EN 22 MAART

Vier stappentuin-trend te zien in Zeelandhallen Goes

Goes, dinsdag 17 maart 2009 - Aanstaande vrijdag start een nieuwe editie van TuinIdee Goes. Op 20, 21 en 22 maart staat Zeelandhallen Goes geheel in het teken van tuinen, wonen en lifestyle. Bezoekers van TuinIdee kunnen hun bezoek gratis combineren met de WoningExpo en vergroten zo hun kennis over het buitenleven, wonen en lifestyle. Bijzonder is de aandacht voor de vier stappentuin-trend, die inspeelt op de stijgende vraag naar de inrichting van de steeds kleinere tuin.

Met de aandacht die TuinIdee besteedt aan de vier stappentuin, wordt ingespeeld op de trend dat er steeds meer kleine tuinen in Nederland zijn. Eline Havermans, woordvoerster van TuinIdee: "Er wordt enorm veel gebouwd in ons land, maar er is steeds minder ruimte beschikbaar voor de tuin. De gevolgen hiervan zijn meer bestrating en minder groen, omdat mensen niet weten hoe zij een kleinere tuin in kunnen delen anders dan met straatwerk. De vier stappentuin is daarom ook gericht op tuinen tot 150m². De tuinen laten in vier eenvoudige stappen zien dat ook kleine buitenruimten groener kunnen om het leefgenot en dus tuinplezier terug te krijgen".


Tijd voor tuinplezier
TuinIdee staat dit jaar geheel in het teken van 'Tijd voor tuinplezier'. Wellness, gezondheid en relaxen zijn behoeften die steeds belangrijker zijn geworden. Dat vertaalt zich ook in de tuininrichting van 2009. Havermans: "De tuin wordt dé plek om te ontspannen, te luieren, of met vrienden en familie te genieten in het groen".

Gratis toegang
TuinIdee Goes en WoningExpo (gericht op wonen en leven in Zeeland) zijn op vrijdag 20 maart geopend van 10.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart van 10.00 tot 18.00 uur. De entree voor zowel TuinIdee Goes als de WoningExpo is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.tuinidee.nl.
---



Ingezonden persbericht