Heijmans N.V.

Contract Heijmans en Raad van Europa

's-Hertogenbosch - Heijmans-RE (onderdeel van Heijmans België) heeft opdracht gekregen van de Raad van Europa voor werkzaamheden aan gebouwen van de Europese Raad in Brussel. Het gaat om een raamcontract voor inrichting, aanpassing en onderhoud van huisvesting in het Europese kwartier. Het contract kan oplopen tot ¤¬ 35 miljoen en heeft een looptijd van zeven jaar. De werken gaan in april 2009 van start.

De overeenkomst geldt voor werkzaamheden aan elf gebouwen. Het gaat om zes kantoorgebouwen, één kinderdagverblijf, drie opslagplaatsen en een commerciële ruimte. De totale bruto-oppervlakte van deze gebouwen is ongeveer 350.000 m2, waarvan 250.000 m2 in de bovenbouw.

Voor de uitvoering zet Heijmans een permanente ploeg van 24 man in, aangevuld met verschillende onderaannemers voor specifieke opdrachten. Heijmans-RE voert het contract uit onder de vleugels van Heijmans Bouw België en voldoet daarmee aan de criteria die de Europese Raad had opgenomen in de gestelde voorwaarden.

Heijmans-RE NV en Heijmans Bouw NV maken deel uit van de divisie Bouw van Heijmans in België. Heijmans-RE is specialist in renovatie en afbouw.

Voor meer informatie
Heijmans N.V.