Vakbeurs M+R Antwerpen laat positieve indruk na.

20/03/2009 11:34

Fairtec nv

Met alle negatieve berichtgeving van de laatste maanden was het afwachten hoe de vakbeurzen in ons land hierop zouden reageren. Één van de eerste beurzen die op de voorjaarskalender stond was M+R, de vakbeurs voor Meet- en regeltechniek in Antwerpen, en deze ondervond alvast weinig hinder van het heersende economische klimaat.

Het merendeel van de exposanten sloot op donderdag 12 maart de beurs af met een goed gevoel. De iets mindere opkomst (1236 bezoekers voor M+R en extra 411 voor de beurs Quality die gelijktijdig plaatsvond) in vergelijking met de editie in 2007 was niet dadelijk te merken in de goedbevolkte standen. Bovendien biedt M+R reeds jarenlang het sterkste exposantenveld voor procesautomatisering in België, en dat wordt zowel door exposanten als bezoekers enorm gewaardeerd. Heel wat bedrijven grijpen deze beurs dan ook aan om hun nieuwe producten voor te stellen. En ook de nieuwste tendensen in de sector, o.a. de wireless applicaties, lokken heel wat bezoekers naar de beurs.

Wie deze editie van M+R gemist heeft kan dit jaar nog terecht in Namur expo op 29 oktober. Exposanten moeten wel snel zijn, want de laatste plaatsen gaan momenteel van de hand. Anders is het wachten tot 2010 wanneer M+R weer neerstrijkt in Gent. Meer info over de M+R beurzen vindt u op www.m-r.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel