Metaalunie

PERSBERICHT

Nieuwegein, 20 maart 2009

Metaalunie:
Vacaturesite Transferro lost knelpunten personeelsbestand mkb-metaal op

De Koninklijke Metaalunie roept ondernemers op vacatures te plaatsen op de vaturesite www.transferro.nl. Transferro is specifiek bedoeld om werkgevers en werkzoekenden binnen het mkb-metaal met elkaar in contact te brengen en (tijdelijke) knelpunten in het personeelsbestand op te lossen.

Ook in deze economisch mindere tijd blijkt dat veel ondernemers met vacatures kampen die moeilijk te vervullen zijn. Daar elders functies verdwijnen hoopt de Metaalunie met de nieuwe inzet van Transferro vraag en aanbod in het mkb-metaal bij elkaar te brengen. Om Transferro zo effectief mogelijk in te kunnen zetten, roept de Metaalunie haar leden, ondernemers, op vacatures zo spoedig mogelijk te plaatsen op Transferro. Dit kan simpel, zonder kosten, door in te loggen op www.transferro.nl en via de button 'op zoek naar medewerkers' de vacature in te voeren.

Om matches tot stand te brengen, wordt Transferro vanuit werkzoekenden, leerlingen en studenten gevuld in overleg met UWV Werkbedrijf en andere partners.

Koninklijke Metaalunie is met 13.000 leden de grootste organisatie voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de metaal. De leden hebben samen een omzet van 20 miljard euro en bieden werkgelegenheid aan ruim 150.000 mensen.