Nieuw merk anti-diefstal sloten voor kampeerauto's


Importeur CONSTRUCT anti diefstal sloten prestenteert beproefd middel

Bleiswijk, 20090309 -- Memo Handelsonderneming heeft een nieuw product in het assortiment om diefstal van (kampeer) auto's tegen te gaan, het is het CONSTRUCT versnellingsbakslot. Dit beproefde middel tegen autodiefstal wordt in Tjechie geproduceerd volgens de laatste technologie. Het nieuwe slot zal gepresenteerd worden tijdens de Spektakel Dagen in Dordrecht van 20 - 23 maart 2009.

De CONSTRUCT vernselllingsbaksloten voldoen aan de laatste eisen van SCM (MP03) beftreft mechanische beveiliging en zijn gekeurd door een onafhankelijk testinstituut in Nederland. De sloten zijn mede dankzij de vooruitziene blik van dit testinstituut, CONSTRUCT en Memo (de importeur) naar het volgende niveau wat betreft beveiliging gebracht. Het proces van het behalen van het hoogste niveau heeft 1 jaar geduurd, en heeft als resultaat een voortreffelijk beveiligingsslot voor uw voertuig tegen diefstal.
Omdat het slot volledig mechanisch is, is het niet afhankelijk van enige vorm van stroom. Hierdoor opereert het slot volledig zelfstandig, het wordt alleen gemonteerd door erkende monteurs. De wijze van montage is uiteraard ook uitgebreid getest, het slot kan niet verwijderd worden, zonder zeer zware schade aan het voertuig te maken.

Het CONSTRUCT anti diefstal beveiligingssysteem is gebaseerd op het onbeweeglijk maken van de versnellingsbak door middel van een vergrendeling. Het is gebaseerd op het blokkeren van de versnellingsbak zodat hij bijvoorbeeld in de achteruitstand geblokkeerd is, en hij kan er alleen weer uit wanneer uw hem uit het slot haalt, dit is dan ook een stevig en robuust mechanische vergrendelingsmechanisme.

Bij handgeschakelde auto?s is uw versnellingsbak geblokkeerd als u hem in de achteruitstand zet. Bij voertuigen met een automatische transmissie word hij in de pakeerstand gezet.

De doordachte constructie voorkomt het per ongeluk vergrendelen van het slot, daarbij is het bijna onmogelijk om het systeem te verwijderen na de installatie. Slechts een draai van de meegeleverde safety sleutel is nodig om de vergrendeling te sluiten of ontsluiten. Het cosmetische uiterlijk van het interieur wordt niet aangetast door de installatie van een CONSTRUCT versnellingsbakslot.

Voor bijna iedere kampeerauto is een slot leverbaar met SCM keurmerk. Verder zijn er voor de meeste personenauto's ook sloten verkrijgbaar met en zonder SCM keurmerk. Een CONSTRUCT versnellingsbakslot met SCM keurmerk is verkrijgbaar vanaf ¤ 375,00 (excl. montage).

Meer informatie over het slot is te vinden op www.memo-europe.nl . Het nieuwe slot zal gepresenteerd worden tijdens de Spektakel Dagen in Dordrecht van 20 - 23 maart 2009, meer informatie op www.spektakeldagen.nl .





Ingezonden persbericht