Open dag bij de Aker in Putten na metamorfose


Vanaf 20 maart 2009 verder als zalen- en congrescentrum

PUTTEN, 20090317 -- Zalen- en congrescentrum de Aker uit Putten heropent op vrijdag 20 maart vanaf 16:00 uur haar deuren. Het afgelopen jaar heeft de Aker een metamorfose ondergaan. Ook de website is onderhanden genomen. Voorheen stond het gebouw vooral bekend als Kerkelijk centrum van de Hervormde Gemeente in Putten. De `vernieuwde' accommodatie is bijzonder geschikt voor zowel zakelijke als particuliere gasten.

De Aker wil de komende vijf jaar haar naam vestigen als zalen- en congrescentrum. Niet alleen in Putten en omgeving, maar vooral ook daarbuiten. Door een eenduidige en consequente positionering verwachten zij een bredere doelgroep te bereiken die zelfs heel Nederland bestrijkt. Het gebouw aan het Fontanusplein in Putten is toegankelijk voor iedereen.

"De accommodatie voldoet aan de hedendaagse eisen en bovendien is de ligging centraal," aldus beheerder Herman Slurink. "Het gebouw staat op een steenworp afstand van de gezellige dorpskern van Putten. Klanten kunnen bij ons prima terecht voor een vergadering, zakelijke bijeenkomst, familiereünie of bruiloft. Maar ook voor een verjaardag of kinderfeestje kun je hier goed terecht."

De medewerkers van de Aker staan voor gastvrijheid en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het `nieuwe' zalencentrum is rolstoelvriendelijk en goed bereikbaar met de auto. Na de metamorfose in 2008 zijn zowel de eerste etage als de kelder door middel van een moderne lift bereikbaar. Het gebouw beschikt tevens over een aantal invalidentoiletten.

De Aker bestaat uit maar liefst elf zalen. Deze zijn stuk voor stuk geschikt voor bijna elke toepassing. De wensen van de klant staan centraal. Deze geven de doorslag bij de definitieve keuze. "Wij spreken overigens liever over gasten," aldus Herman. "Daar doen wij het immers allemaal voor." Het Puttense zalencentrum beschikt over een uitstekende kok en een moderne keuken. Dat maakt de dienstverlening compleet.

De meeste zalen zijn standaard voorzien van de nieuwste mogelijkheden op audiovisueel gebied. Het soort gasten varieert dan ook van bedrijven, verenigingen, instellingen tot particulieren en bruidsparen. Mensen voelen zich bij de Aker snel op hun gemak.