Gemeente Geertruidenberg

Doe mee aan Make a Difference Day 2009!

Make a Difference Day (MADD) is een grote vrijwilligersactie in Nederland. Naar waarschijnlijkheid komen vele duizenden mensen in actie en maken kennis met vrijwilligerswerk. Ook bij uw organisatie? Dat kan! Benut deze kans en meld een klus aan die mensen mét en vóór u kunnen uitvoeren.

MADD wordt dit jaar gehouden op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart. Tijd om in actie te komen! Voor het succes van Make a Difference Day (MADD) bent u als organisatie onmisbaar. Door een klus aan te bieden, zorgt u ervoor dat mensen in uw stad, dorp of regio actief mee kunnen doen aan MADD. MADD levert organisaties veel publiciteit, nieuwe netwerken en vaak ook nieuwe vrijwilligers op. En natuurlijk extra mensen om die klus te klaren die misschien al lang op uw verlanglijst staat! Denk aan het opknappen van uw gebouw, speeltoestellen of tuin, een dagje uit met bewoners, het extra uitmesten van dierenverblijven in een asiel, het maken én verspreiden van promotiemateriaal, voorlezen of vele andere activiteiten. Afgelopen jaren waren tienduizenden Nederlanders actief tijdens MADD. Iedereen deed mee: scholen, bedrijven, individuen, gemeenten, vrijwilligersorganisaties en
-centrales, politici, leden van het Koninklijk Huis. Vrijwillige inzet krijgt zo de aandacht die het verdient! Benut deze unieke kans en meld uw klus aan op www.madd2009.nl. U geeft aan hoeveel mensen u zoekt en wat u van plan bent om aan te pakken. Via deze database kunnen belangstellenden zich voor uw klus aanmelden en nemen dan rechtstreeks contact met u op.

Make a Difference Day wordt landelijk georganiseerd door het Oranje Fonds, MOVISIE en Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV). MEEDOEN Doe mee! Alle sociale organisaties kunnen klussen aanmelden via de website. Mensen die in actie willen komen kunnen in de database zoeken naar een aansprekende klus bij hen in de buurt. Meld u aan via de speciale website: www.madd2009.nl!