Politie Zeeland


---


O-577-2009 Wielrenner aangereden in Kloetinge
Een 46-jarige wielrenner uit Kapelle is vanmorgen omstreeks 07.30 uur aangereden op de Tervatenseweg in Kloetinge.
De man werd over het hoofd gezien door een 25-jarige automobilist uit de gemeente Borssele. Deze verklaarde niets te hebben gezien door de laagstaande zon. Bij het afslaan kwamen beide met elkaar in aanrijding. De wielrenner is overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam, vermoedelijk is zijn bekken verbrijzeld.

W-578-2009 Werknemer aangehouden ivm verduistering
Vanmorgen omstreeks 06.00 uur is een 30-jarige Vlissinger in zijn woning aangehouden door de Zeeuwse politie.
De man wordt er van verdacht duizenden euro's te hebben verduisterd bij zijn werkgever. Na zijn aanhouding is er huiszoeking gedaan bij de Vlissinger. Door de politie is een geldbedrag in beslag genomen. (Er worden geen mededelingen gedaan over de hoeveelheid geld, in verband met daderwetenschap.) De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hij is gehoord en heeft een verklaring afgelegd. Hij zit nog vast, want het onderzoek is nog niet afgerond.

O-579-2009 Zeelandbrug afgesloten door ongeval
Omstreeks 17.10 uur vanmiddag is de Zeelandbrug (N256) afgesloten als gevolg van een ongeval.
Bij het ongeval waren een vrachtwagen en twee personenauto's betrokken. Er is nog niets bekend over de toestand van eventuele gewonden. Wel is bekend dat er in ieder geval één persoon met verwondingen naar het ziekenhuis is overgebracht. De traumahelikopter is op de plaats van het ongeval geweest voor de behandeling van gewonden. Omstreeks 19.30 uur is de weg weer vrijgegeven. De personenauto's zijn weggesleept door een takelbedrijf. De vrachtwagenchauffeur is door agenten meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Over gegevens van de betrokkenen of de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. (