Gemeente Zandvoort


Tegemoetkoming in de kosten van de maaltijden door Gemeente Zandvoort

Nathalie Lindeboom, Senior Ouderenadviseur van Pluspunt, heeft deze week de 'maaltijdgebruikers' nader geïnformeerd over de op handen zijnde veranderingen van de maaltijdservice. Eerder plaatse deze website hier al een kort bericht over - klik hier. Nu dan een schrijven direct gericht aan de gebruikers, met al ins en outs.

Hieronder volgt de brief.

Geachte maaltijdgebruiker,

Zoals u inmiddels weet stopt Nieuw Unicum met het leveren van maaltijden aan Pluspunt, waardoor wij met ingang van 27 maart a.s. de maaltijdservice gaan veranderen.

Voor u als geïndiceerde wil de Gemeente Zandvoort een tegemoetkoming in de kosten handhaven en wel met een nieuwe leverancier: Vers aan Tafel Maaltijdservice. U betaalt voor de maaltijden van Vers aan Tafel dus een gereduceerd tarief.

Normaal betaalt u voor 5 vriesmaaltijden per bestelling ¤ 24,95. Voor dezelfde maaltijden betaalt u het gereduceerde tarief van ¤ 17,55 (¤ 3,51 per maaltijd). De overige ¤ 7,40 wordt bij de Gemeente in rekening gebracht. Voor een soep en/of dessert betaalt u het normale tarief van respectievelijk ¤ 0,99 en ¤ 0,50.

U dient 5 vriesmaaltijden per keer te bestellen (in tegenstelling tot de 6 die op het bestelformulier vermeld staan), maar u mag ook 1 maal per 14 dagen of per maand bestellen. U dient echter zelf bij te houden hoeveel maaltijden u afneemt (rekeningafschrift controleren en bewaren).

Wat heeft Vers aan Tafel Maaltijdservice u te bieden? Elke maaltijd is met veel zorg en vakmanschap bereid. De koks gebruiken alleen de beste en verse ingrediënten. Hierdoor zijn de maaltijden van topkwaliteit. Vanzelfsprekend zitten er voldoende voedingsstoffen en vitamines in iedere maaltijd.

U kunt voortaan naar hartelust kiezen uit meer dan 100 vriesverse maaltijden en een ruim aanbod soepen en desserts. Tevens heeft u een keuze uit dieet- en vegetarische maaltijden. Binnen het assortiment is ook een ruim aanbod aan Hollandse, buitenlandse, vlees- en visgerechten.

Genieten van het gemak!
Al de voor-, hoofd- en nagerechten zijn kant-en-klaar en eenvoudig te bereiden. Even verwarmen in de magnetron (gaatjes prikken in de verpakking en dan ca. 10 minuten verwarmen) en voor u het weet heeft u, op het tijdstip dat u wenst, een gezonde maaltijd op tafel. Desgewenst is het lenen van een vrieskistje mogelijk, (afmeting van een pakket maaltijden is ca. 21,5 x 17 x 20 cm).

Houdbaarheid
De vriesverse producten zijn minimaal 1 maand houdbaar in de diepvries.

Bezorging
De maaltijden worden alleen op dinsdag gratis bij u thuis bezorgd. De eerste bezorging vindt plaats op 31 maart a.s.. Na een aantal bezorgweken zullen wij u een indicatie van de bezorgtijd geven.

Hoe kunt u voortaan bestellen?
Bijgaand ontvangt u een map met uitgebreide informatie en formulieren van Vers aan Tafel. Wij verzoeken u de onderstaande twee genoemde formulieren in te vullen en terug te sturen in bijgaande antwoordenvelop (postzegel niet nodig). Na ontvangst van deze formulieren neemt Vers aan Tafel Maaltijdservice contact met u op om een en ander te bevestigen.


1. Incassoformulier

2.1e Bestelformulier met uw 1e bestelling die op dinsdag 31 maart geleverd wordt. Bij uw 1e bestelling worden 5 maaltijden gratis aangeboden door Vers aan Tafel (deze worden dus niet in rekening gebracht).

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 5717373 en vragen naar mevrouw Lenny Krielen (aanwezig op maandag-, dinsdag en donderdagmiddag).

Wij wensen u smakelijk eten!

Met vriendelijke groet,

Nathalie Lindeboom
Senior Ouderenadviseur