Young Design en Jambo Media slaan handen ineen


HARDINXVELD-GIESSENDAM, 20090320 --

Young Design creatieve vormgeving en e-business adviesbureau Jambo Media zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van website optimalisatie. Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven nog kansen laten liggen met hun website waar het gaat om een goede afstemming van de vormgeving en de vindbaarheid voor de juiste doelgroep. Beide ondernemers spelen hier nu op in door deze kansen inzichtelijk te maken met het aanbieden van een QuickScan.



Online zaken doen

Zaken doen via internet wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. De vindbaarheid en de vormgeving van een website afgestemd op de juiste doelgroep zijn daarbij van essentieel belang. Het merendeel van de bedrijven laat deze kansen echter nog onvoldoende benut. Op zich vreemd als we bedenken dat internet veruit het goedkoopste acquisitiemiddel is. Hier is voor veel bedrijven dus nog een wereld te winnen.


Website QuickScan

Om voor bedrijven inzichtelijk te maken waar de (omzet) kansen van hun website liggen, hebben Jambo Media en Young Design gezamenlijk een QuickScan ontwikkeld. Deze QuickScan beoordeelt de website zoals deze nu is en geeft aan waar de website geoptimaliseerd kan worden op het gebied van vormgeving en vindbaarheid. Een ondernemer weet zo precies waar de online mogelijkheden voor zijn onderneming liggen.


http://www.jambo-media.nl





Ingezonden persbericht