Uitbreiding E-Village met twee nieuwe medewerkers


ZEIST, 20090320 -- Marcel Jansen (36) en Leon Hamstra (36) zijn bij online marketingbedrijf E-Village in Zeist aan de slag gegaan als medewerker New Business en Account Director Business Partners.

Marcel Jansen
Marcel Jansen die in 1973 in Sneek werd geboren volgde na zijn middelbare opleiding een vervolgopleiding International Business Administration in Amsterdam. Na diverse Account Management functies bij onder andere een videoproductie bedrijf, Canterbury en Ivo Niehe Producties heeft hij nog voor een Zwitserse onderneming gewerkt.
Bij E-Village is hij verantwoordelijk voor New Business.

Leon Hamstra
Leon Hamstra was tot vorige maand General Manager bij Trefnet Nederland B.V. in Alkmaar. Bij E-Village is hij als Account Director Business Partners verantwoordelijk voor de continuering en uitbouw van de organisatie rondom de samenwerking met nationale en internationale Business Partners.

De kracht van de event gestuurde marketing applicatie Clang en de meerwaarde van dit product voor bedrijven waren voor hem de belangrijkste reden om bij E-Village aan de slag te gaan.

E-Village
E-Village is een online marketingspecialist en ontwikkelaar van online marketing-oplossingen in zowel b2b als b2c markten. E-Village biedt op basis van het online marketingtool Clang maatwerk dat aansluit op de specifieke wensen, doelstellingen en marketingstrategieën van marketeers.

http://www.e-village.nl





Ingezonden persbericht