Online shoppen blijft ondanks crisis populair


Zoekeenwebshop.nl viert eerste verjaardag

EIBERGEN, 20090320 -- Ondanks de economische crisis ziet Zoekeenwebshop.nl de bezoekersaantallen maandelijks nog fors stijgen. Groeicijfers over afgelopen maanden geven aan dat consumenten juist in deze economisch moeilijke tijden de weg op internet steeds gemakkelijker weten te vinden. "Consumenten willen waar en gemak voor hun geld en webwinkels bieden beiden", aldus Jordi Pit van Zoekeenwebshop.nl dat nu haar eerste verjaardag viert.

Zoekeenwebshop.nl is het bekende portaal voor webshops. In een uitgebreide lijst van rubrieken vindt de bezoeker tal van online winkels, een complete winkelstraat op het internet. De cijfers van de Thuiswinkel-brancheorganisatie bevestigen dat deze branche de wind in de zeilen heeft, in 2008 is de Nederlandse E-commerce omzet met 24 procent gestegen naar 4,85 miljard euro.

De winkelstraat van Zoekeenwebshop bestaat nu 1 jaar. Om dit te vieren en consumenten kennis te laten maken met het online winkelen via de digitale winkelstraat geeft Zoekeenwebshop.nl dit jaar maandelijks mooie prijzen weg via een Prijzenfestival. Zo is de hoofdprijs een LG 66 cm LCD televisie, waarvan er elke maand één wordt verloot. Een ieder kan meedingen in het Zoekeenwebshop Prijzenfestival, er hoeven zelfs geen aankopen voor worden gedaan. Meedoen kan al door een kort formulier in te vullen, zodat Zoekeenwebshop.nl weet wie de kanshebber is.

Bij Zoekeenwebshop.nl vindt men de beste webshops onder één dak. Zo kan de bezoeker bij elke ingeschreven webshop een stem uitbrengen en worden eventuele keurmerken, net als betaalmogelijkheden, overzichtelijk vermeld.
Meer informatie via www.zoekeenwebshop.nl