Tweede Masterclass MVO start straks!

Verantwoord en duurzaam ondernemen is al lange tijd geen bedrijfsspeeltje meer. In de moderne bedrijfsvoering is het bijna een vereiste. Ondernemingen zoeken naar duurzame innovatie en naar jong talent die met creatieve oplossingen komen. HBO en WO studenten willen hun enthousiasme daar graag voor inzetten. De MVO Masterclass van de Nijmegen School of Management brengt deze partijen nader tot elkaar.

Na het succes van de eerste MVO Masterclass in Utrecht organiseert de Nijmegen School of Management een tweede editie in Den Haag op 20 maart 2009. Vijfentwintig studenten krijgen wederom uiteenlopende problemen voorgelegd door onder andere Unicef, Stad Amsterdam, TNT, Rabobank en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Net als in de eerste editie gaat de student die de meest inspirerende oplossing bedenkt, met een 'pluim' van deze bedrijven naar huis.

Studenten die een echt kijkje in de MVO keuken van de deelnemende bedrijven willen krijgen, worden van harte uitgenodigd zich via www.mvoscripties.nl aan te melden. Maar let op: het aantal inschrijvingen is beperkt! Bij de vorige editie waren er al snel 68 aanmeldingen van studenten uit heel Nederland. Mis je kans dus niet!