Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

Vrijdag laatste voorronde
WEDSTRIJD 'BESTE DJ VAN OVERIJSSEL' OP KOERS

Hardenberg-: Organisator Arsanio Wiet van Swizz Entertainment in Dedemsvaart organisator van de contest 'Beste DJ van Overijssel' geeft het volmondig toe: "Heerlijk om te doen. De voorronden lopen als een trein en de we zitten perfect op koers. Afgelopen vrijdag werd ook de tweede voorronde een grote muzikale happening. " De deejays ArmenianBoy (Almelo), T.O.M. (Staphorst) en publiekswinnaar D-Fanatic (Delden) werden de winnaars. De drie jocks plaatsten zich rechtstreeks voor de halve finale.

Vrijdag aanstaande (20-03) is de derde en laatste voorronde in de grote zaal van uitgaanscentrum Podium in Hardenberg tussen 20.00 en 02.00 uur. Vrijdag ook de enige vrouwelijke deelnemer die zich plaatste voor de officiële contest. In de grote zaal van Podium strijden vrijdag de deejays: Esthetic (Holten), Joeri van Duuren (Deventer), Miss Jay (Dalfsen), Carranza Real (Enschede), Paul-E (Enschede), Bushdoctor (Enschede), Jay Rox (Enschede), Imad-Jay (Zwolle), EJB (Gramsbergen) en Pharaonic (Zwolle).

De dj-contest is het hoofdprogramma maar daarna is er een 'vette' afterparty. Het is dus niet alleen kijken en luisteren, maar ook vooral dansen en meedoen met de beste dj's die er in Overijssel te vinden zijn. Een professionele jury zal vrijdag de deelnemers beoordelen en de beste doorsturen naar de halve finale op 3 april, ook in Podium. De winnaars van de halve finales gaan uiteindelijk door naar de grote finale op vrijdag 24 april. Alle informatie over de dj's, muziekstijlen en achtergronden is te lezen op de website www.wieisdebestevanoverijssel.nl.

Einde Persbericht