Gemeente Waddinxveen


Opschoondag op zaterdag 21 maart
Poster opschoondag

Net als voorgaande jaren organiseert de gemeente in 2009 een opschoondag. Ook dit jaar sluit Waddinxveen zich aan bij de landelijke opschoondag op zaterdag 21 maart, georganiseerd door stichting Nederland Schoon. Om van deze actie een succes te maken, kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Vele handen maken immers licht werk!

DEELNEMEN AAN DE OPSCHOONDAG

Wilt u samen met buren, familie, vrienden, wijkplatform enz. deelnemen aan de opschoondag in Waddinxveen, geef u dan op bij dhr. Harm Visser, de coördinator van de gemeente. Dit kan via h.visser@waddinxveen.nl of via het onderstaande formulier. Telefonisch kan dit op 624 847. Hier kunt u ook terecht voor vragen. De gemeente zorgt voor materialen die nodig zijn om Waddinxveen op te ruimen. Ook krijgt elke deelnemende wijk een kleine vergoeding om na de actie iets leuks te organiseren met de buurt.

Â

In talrijke gemeenten steken inwoners 21 maart de handen uit de mouwen voor een landelijke leefomgeving. De landelijke opschoondag wordt gehouden op de laatste dag van de week van Nederland Schoon, van 16 tot en met 21 maart.

Meer informatie over de actie vindt u op www.nederlandschoon.nl

Â

MAKE A DIFFERENCE DAY

Dit jaar valt de Landelijke Opschoondag voor het eerst samen met Make A Difference Day (MADD), de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De verwachting is daarom dat dit jaar nog meer vrijwilligers zich willen inzetten bij de opruimacties. De organisatie van MADD vindt deelname aan de Landelijke Opschoondag een goede invulling van Make A Difference Day. Meedoen aan de Landelijke Opschoondag betekent daarom automatisch meedoen aan MADD. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Aanmelden opschoondag 21 maart 2009