Gemeente Mook & Middelaar


Doe mee op 21 maart aan de landelijke opschoondag!


Zowel burgers als raads- en collegeleden zijn al enige jaren actief tijdens de landelijke opschoondag om rondslingerend vuil op te ruimen. Gewapend met vuilniszakken, kruiwagens, bezems etc. zijn zij in groepjes de straten en plantsoenen doorgetrokken en hebben blikjes, frietbakjes, snoepwikkels en ander vuil verzameld. Een kleine moeite om bij dit afval even op te pakken en in de afvalzak te laten verdwijnen.

Hoe meer deelnemers, hoe schoner uw gemeente. Daarom roepen we u hierbij op om mee te doen met de Landelijke Opschoondag op 21 maart. De actie start om 09.30 uur en eindigt om 12.00 uur. Raads- en collegeleden zijn ook dit jaar weer uitgenodigd om aan deze actie deel te nemen en zullen de aansturing van een wijk voor hun rekening nemen. De burgemeester zorgt op locatie voor koffie en koek.

Uiteraard zorgt de gemeentelijke buitendienst wederom voor vuilniszakken en handschoenen. Mocht u zelf thuis een kruiwagen of anderszins materialen hebben die makkelijk zijn in gebruik, dan verzoeken wij u deze mee te nemen.

Voor aanmelding en meer informatie over het programma en de organisatie, kunt u terecht bij Carola van de Runstraat, bereikbaar op maandag tot 18.00 uur, dinsdag tot 15.00 uur en donderdag en vrijdag tot 12.00 uur op telefoonnummer 024-6969136. Aanmelden kan ook per email: carola.vanderunstraat@mookenmiddelaar.nl

Dus: doe mee en noteer 21 maart in uw agenda als De Landelijke Opschoondag!!!