Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam



---

Landelijke Opschoondag; help mee aan een schonere buurt

12 maart 2009
Zaterdag 21 maart is het weer Landelijke Opschoondag. Dan gaan overal in het land bewoners de straat op om zwerfafval op te ruimen. Ook in ons stadsdeel.

Poster Opschoondag Samen met bewoners steekt het stadsdeel de handen uit de mouwen in Amsteldorp, Betondorp, Park de Meer, Don Bosco en de Weesperzijde. Doet u ook mee? De beloning: uw buurt ziet er op zondag 22 maart een stuk schoner uit.

De actie is een herhaling van succesvolle opruimacties in maart en oktober vorig jaar. Toen gingen tientallen buurtbewoners met grijpers de strijd aan tegen rondzwervend papier, plastic en blik. Iedereen was het er na afloop over eens: dit is voor herhaling vatbaar.

Doe mee!

Wanneer?

Datum: zaterdag 21 maart 2009
Start: 10.00 uur
Einde: tussen 12.00 uur en 12.30 uur

Verzamelpunten:

Amsteldorp bij het Servicepunt 't Hoeckhuys, Fizeaustraat 3 Betondorp bij de speeltuinvereniging Oost, Onderlangs 37 G Don Boscobuurt bij de stichting Al Maarif, Rudolf Dieselstraat 5 Park de Meer bij het buurthuis Park de Meer, Anfieldroad 110 Weesperzijdestrook Pluspunt Wibaut, Eerste Oosterparkstraat 46-48

Woont u in een van de genoemde buurten en wilt u meedoen? U krijgt binnenkort een flyer in de bus met alle informatie.

Als dank voor uw inzet staat na afloop voor alle deelnemers een lunchpakket en een presentje klaar.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij de Klantenservice: 774 4480 of Klantenservice_SDW@oost-wmg.amsterdam.nl . Het stadsdeel wil namelijk graag vooraf een indruk hebben van het aantal deelnemers. Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u op de dag zelf besluit mee te doen.

foto Eilbron Varda opschoondag 2008

---