Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Geld inzamelingsactie voor Villa Joep

Op 21 en 22 maart bij Gosh sports&health club

Villa Joep is een stichting die onderzoek naar Neuroblastoom kinderkanker ondersteund. Een stichting die er naar streeft geen kosten te maken en zo 100% van hun donaties voor onderzoek kunnen gebruiken. Villa Joep richt zich op de bestrijding van de ziekte zelf en daar is onderzoek voor nodig en dus veel geld! 80% van de kindjes die lijden aan de zwaarste vorm van Neuroblastoom overlijdt. www.villajoep.nl Het is aan u en ons om via een sportieve inzet deze vorm van kanker beter te bestrijden!

In het weekend van 21 en 22 maart van 10.00 18.00 uur zijn er verschillende activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Ook introducés zijn van harte welkom.


8 uur Spinning, schrijf jezelf in, alleen of met een team. Per uur kost een fiets 25,-

6 uur Zumba, schrijf jezelf in, Per uur 25,- Waterpolo, maak een team van 4 vrienden, collegas, sportvrienden. Per team 100,-
Judo voor de kinderen, geef je kinderen de kans om mee te helpen aan dit goede doel

Bij alle activiteiten kunnen ook niet-leden meedoen. Het weekend zal afgesloten worden met een heerlijk hapje en drankje en de bekendmaking van het totale sponsorbedrag. Voor Zumba komt er speciaal een internationale Master Trainer uit Spanje, namelijk Marta Formoso. Voor judo hebben we één of meerdere acteurs uit het huis Anubis!! En wat te denken van Deborah Gravenstijn (2de Olympische Spelen 2008). Daarnaast zijn wij hard aan het werk om regionale en/of landelijke televisie te halen. In 2008 is landelijk ruim 225.000 euro bij elkaar gesport voor Villa Joep! De inzet is om de opbrengst in 2009 op
500.000 euro te laten uitkomen. Samen kunnen we dit doen, samen moeten we dit doen! Dus schrijf je nu in en zoek sporters, supporters en sponsors!
t GOSH Team, telefoon: 010 - 479 43 33 www.gosh.nl