Travel Unie International Nederland N.V.

ROBINSON BABY WEKEN OP FUERTAVENTURA

Rijswijk, 17 maart 2009 â Van 21 tot en met 28 maart zijn de Baby Weken in ROBINSON Club Esquinzo Playa op Fuerteventura. Dit betekent dat er kinderopvang is voor kinderen vanaf 1 jaar van 10.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur voor maar ⬠99 per week. Dit geeft ouders de gelegenheid om een paar uurtjes voor zichzelf te besteden, bijvoorbeeld op de prachtige golfbaan van de Club.

ROBINSON Club Esquinzo Playa, Fuerteventura
Deze ROBINSON Club is dé familie vakantieclub. Op loopafstand bevinden mooie zandstranden. De Club is gelegen aan de zuidoost kust van Fuertaventura. Er is een prachtige golfbaan met 18 holes, 12 tennisbanen en voldoende entertainment, ook voor de kinderen. Uiteraard allemaal met de bekende ROBINSON service voor de bewuste levensgenieter.

Zomer Bonus Korting Weken
De Zomer Bonus Korting weken duren nog tot en met 31 maart ontvang tot en met ⬠100 korting op een boeking naar één van de zes ROBINSON Clubs: Club Lyttos Beach Kreta, Club Quinta da Ria Algarve, Club Jandia Playa Fuerteventura, Club Playa Granada Andalusië, Club Daidalos Kos, Griekenland en óók Club Esquinzo Playa Fuerteventura.