Gemeente Enschede

Doe zaterdag 21 maart mee aan de Opschoondag!

Aanstaande zaterdag 21 maart wordt de landelijke Opschoondag georganiseerd. Tijdens deze dag schonen verenigingen en inwoners het zwerfafval op. Samen pakken zij het afvalprobleem één dag grondig aan door samen de handen uit de mouwen te steken. Ook in Enschede vindt de Opschoondag plaats. Doe ook mee en kom zaterdag naar één van de locaties bij u in de buurt!

De Opschoondag wordt georganiseerd door de gemeente Enschede. De dag heeft als doel om aandacht te vragen voor het probleem van zwerfafval. Daarom roept de gemeente Enschede alle inwoners op die dag de handen uit de mouwen te steken om de stad schoon en zwerfafval vrij te maken. De hele dag zijn er op diverse plekken in de stad opschoonacties. Voor alle materialen wordt gezorgd. Zo krijgen inwoners een papiergrijper, zak en hesje om het werk zo prettig mogelijk te maken. Het is de bedoeling dat mensen een uur of twee meehelpen. De locaties waar schoon gemaakt kan worden liggen op diverse locaties in alle stadsdelen. Alle vrijwilligers krijgen na afloop een lekkere versnapering en een presentje.

De gemeente Enschede nodigt u uit om mee te doen met de Opschoondag en op 21 maart naar één van de volgende locaties te komen:

Stadsdeel centrum
Boerenkerkhof, hoofdingang, van 10.00 uur tot 12.00 uur

Stadsdeel Zuid
Wesslerbrinkpark, hoofdingang van 9.45 uur tot 11.30 uur Winkelcentrum Stroinkslanden van 9.45 uur tot 11.30 uur

Stadsdeel West
De Schakel, Usselerweg, van 10.00 uur tot 12.00 uur Speeltuin Boswinkel, Beneluxlaan 50, van 13.00 uur tot 15.00 uur

Geplaatst: 19 maart 2009.

19 maart 2009