RTL Group

200ste aflevering CAMPINGLIFE voor Sander Janson

Op zaterdag 1 december 2001 ging de eerste aflevering van het informatieve reisprogramma Campinglife van start met Sander Janson en Corine Boon. Na drie seizoenen nam op 30 oktober 2004 Marit van Bohemen het tentstokje over van Corine en reisde samen met Sander vier seizoenen langs de verschillende campings in Europa. Sinds 2008 reist Sander samen met nieuwkomer Jessica Mendels en een camper naar onder andere Italië, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk en Kroatië.

Op zaterdag 21 maart beleeft Sander zijn 200ste aflevering van het goed bekeken RTL 4-programma Campinglife. Samen met Jessica vertoeft hij op de camping La Sirène in de Franse regio Languedoc-Roussillon. Jessica verkent de omgeving tijdens een tocht te paard, terwijl Sander op een quad rondscheurt. Ook op de website wordt dit feest gevierd. Via www.campinglife.nl kan iedereen Sander een E-card sturen om hem te feliciteren met dit heugelijke feit, maar ook is er ruimte om de Campinglife-quiz te spelen of mee te doen aan een prijsvraag.

Uitzending RTL 4, zaterdag 21 maart, tussen 18.55 uur en 19.30 uur.

rtl.nl/campinglife

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718971 of via eva.peters@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, tel: 035 - 6718 553 of mediadocumentatie@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.